Fight Fit

Fight Fit

Wat is Fight Fit

Fight Fit is een toegankelijk trainingsprogramma dat meerdere doelen dient. Niet alleen wordt er aan conditie, coördinatie, kracht en beheersing gewerkt, de zelfverdedigingstechnieken die je leert zijn ook nog eens doeltreffend en simpel.

Maar Fight Fit is meer dan een training voor je lichaam! Door de persoonlijke aandacht, de opzet van de lessen en het aanleren van de technieken werk je ook aan je zelfvertrouwen. Je zult merken dat je niet alleen een sterker lichaam krijgt, maar je je ook sterker zult voelen.

Elke les ziet er ongeveer hetzelfde uit qua opbouw, je weet dus wat je kunt verwachten. We beginnen met een goede warming-up, bestaande uit onder andere stoottechnieken voor de spiegel, oefeningen voor de buikspieren en een aantal spelletjes. Hierna volgt de techniektraining. Deze bestaat uit uitleg, voorbeeld en zelf doen. Na de technieken sluiten we af met een cooling down. In elke fase van de training is er ruimte voor vragen, aanwijzingen en tips, zodat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen.