Muscle Up

MUSCLE UP

Wil je meer en gaat het te langzaam? Ben je op zoek naar groei, boven de middenmoot uit, niet zomaar een paar kilo aankomen maar laten zien waar je voor staat. Supplementen die bewezen hebben wat ze doen voor het lichaam, de tijd van afwachten is voorbij, voelen dat het werkt! Dan is Muscle Up PERFECT voor JOU!!!

Muscle Up staat voor de sporter die kracht uitstraalt en al weet wat training betekent. Keiharde massa voor degenen die doorgaan waar anderen stoppen. De zoektocht naar zinvolle supplementen eindigt bij Muscle Up. Proteïne, koolhydraten, pre-workout, Nitric-oxide zijn bekende termen in het opbouwende proces dat hardcore heet.

Muscle Up is een hardcore voedingsprogramma. Het programma leert je om op een verantwoorde manier met voeding- en supplementen om te gaan. Muscle Up gaat verder, is anders. De voedingsadviezen zijn strikt en volgen een regiem. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage, leefpatroon en trainingsintensiteit wordt je energiebehoefte bepaald. Via de energiebehoefte worden er gesupplementeerde voedingsschema’s gemaakt, een combinatie met voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Wat is er zo anders aan Muscle Up?

Muscle Up verhoogt je stofwisseling. De extra proteïne versnelt het opbouwproces, de supplementen werken als een katalysator. Je voelt het gebeuren. De hogere energie inname bevordert de training, de supplementen verminderen de verzuring en laten je sneller herstellen. Herstel is de factor waar het om gaat, snelle regeneratie van spiercellen, overcompensatie. De massa blijft hangen omdat het degelijk is opgebouwd.

Muscle Up staat voor:

–          Keiharde resultaten

–          Verantwoorde suppletie

–          Grotere weerstand

–          Recuperatie

–          Energie

–          Sterk

–          Strak in je vel

–          Bewust leven

Muscle-UP LEVEL 1 (beginner)

Muscle-UP LEVEL 2 (gevorderd)

Muscle-UP LEVEL 3 (vergevorderd)