FAQ

FAQ

Op deze pagina vind je antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Algemeen

Rekenen jullie ook inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 30,-, bij de abonnementen van de Van Hallstraat en eenmalig €20,- bij de abonnementen van het Vispoortplein.  

Wat zijn de openingstijden?

Voor de Van Hallstraat en het Vispoortplein gelden verschillende openingstijden. Deze kun je onderaan deze pagina vinden.

Ik heb nog nooit gesport in een sportschool, is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem. Perfect Body Fitness is fitness voor iedereen, dus zowel voor beginners als voor gevorderden. We hebben zeer gebruiksvriendelijke apparaten. Ook staan onze instructeurs altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Is er ook professionele begeleiding aanwezig?

Ja, in beide vestigingen zijn er professionele fitnessinstructeurs aanwezig die je op afspraak geheel GRATIS kunnen begeleiden. Verder staan ze altijd klaar voor vragen.

Kan ik een proefles volgen?

Dat kan. Je kan hiervoor een afspraak maken via de telefoon of via e-mail.

Kan er ook een persoonlijk trainingsschema voor me gemaakt worden?

Ja, we plannen een afspraak met een trainer voor een intake waarbij een meting wordt gedaan en besproken wordt wat de te behalen doelen zijn. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. 

Ik ben mijn ledenpas verloren, wat nu?

Bij beide vestigingen kan je bij de balie een nieuwe ledenpas aanschaffen. De kosten hiervan zijn €10,-.

Hoe kan ik lid worden bij Perfect Body Fitness?

Je kunt bij beide vestigingen bij de balie om een inschrijfformulier vragen en je inschrijven. Je kunt na je inschrijving direct beginnen met sporten.

Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven?

Ja, je kunt direct bij ons beginnen met sporten. Je hebt dan nog geen pasje, maar deze zal bij je eerstvolgende bezoek klaarliggen bij de balie.

Abonnementen

Welke abonnementen hebben jullie?

Klik hier voor alle abonnementsvormen en tarieven van de Van Hallstraat. Klik hier voor alle abonnementsvormen en tarieven van het Vispoortplein.

Vanaf welke leeftijd kan ik een abonnement afsluiten en vanaf welke leeftijd kan ik sporten?

Wanneer je nog geen 18 jaar oud bent kan je wel een abonnement afsluiten, maar dan moeten je ouders (of voogd) wel met je mee tekenen. Bij de Van Hallstraat hebben we een speciaal abonnement voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud en speciale abonnementen voor kinderen van 12 tot 15 jaar oud. Hierna, vanaf 15 jaar gelden de abonnementsvormen en tarieven voor volwassenen. Bij het Vispoortplein kan je sporten vanaf 15 jaar. Hier zijn geen speciale jeugdabonnementen.

Kan ik een abonnement afsluiten voor een periode korter dan een jaar?

Dat kan! We hebben ook abonnementen die voor kortere periodes gelden, zoals half-jaarabonnementen, 3-maanden acties en maandelijks opzegbare abonnementen.

Kan ik bij Perfect Body Fitness ook groepslessen volgen?

Dat kan bij onze vestiging aan de Van Hallstraat. Perfect Body Fitness biedt naast fitness heel veel leuke en effectieve groepslessen aan.

Moet ik reserveren voor de groepslessen?

Je hoeft niet te reserveren, maar zorg wel altijd dat je op tijd aanwezig bent. Voor bepaalde lessen werken we met een kaartjes. Deze worden vlak voor de les klaargelegd bij de balie.

Kan ik ook een groepsles uitproberen?

Dat kan. Je kan hiervoor een afspraak maken via de telefoon of via e-mail. Klik hier voor de contactgegevens.

Faciliteiten

Kan ik bij Perfect Body Fitness douchen na het sporten?

Bij de vestiging aan de Van Hallstraat zijn douches in de kleedkamers. Hier kan je na je training gebruik van maken. Bij de vestiging aan het Vispoortplein zijn geen douches.

Kan ik iets drinken bij de Perfect Body Fitness?

Ja dat kan! Bij beide vestigingen is een ruime keuze uit sportdrankjes, eiwit-shakes, koffie en thee.

Zijn er kluisjes aanwezig bij de Perfect Body Fitness vestigingen?

In de kleedkamers zijn kluisjes aanwezig. Bij de Van Hallstraat kunnen de dames met een losse euro de kluisjes sluiten en de heren dienen zelf een hangslot mee te nemen. Sloten worden wel verkocht, maar niet uitgeleend. Bij het Vispoortplein moeten dames en heren beiden zelf een hangslot meenemen. Hier kan je tegen betaling van €2,- borg een slot lenen.

Zijn er bij Perfect Body Fitness ook zonnebanken aanwezig?

Bij de vestiging aan de Van Hallstraat is een zonnedouche (staande zonnebank) aanwezig. Gebruik kost per 5 minuten €2,50. Indien gewenst kan je hiervoor reserveren.

Zijn er bepaalde regels voor het gebruik van de sauna?

Bij de vestiging aan de Van Hallstraat is een infra-roodsauna. Dit is een droge sauna. Voor gebruik eerst jezelf afspoelen en afdrogen. In de sauna zit je op je handdoek.

Opzeggen

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Opzegging geschiedt schriftelijk. Dit kan met een formulier bij de balie of via e-mail. De opzegging wordt verwerkt per de eerste van de eerstvolgende maand (of de eerste van de eerstvolgende maand na afloop van de termijn).

Moet ik na het beëindigen van mijn abonnement mijn ledenpas nog inleveren?

De ledenpas kan voor de laatste dag van de laatste maand van je lidmaatschap ingeleverd worden bij de balie van één van onze vestigingen. Bij het niet inleveren van de ledenpas wordt €10,- in rekening gebracht.

Wordt het abonnement stilzwijgend met een jaar verlengd?

Nee, dit gebeurt niet. Wanneer de termijn van je contract voorbij is wordt het abonnement maandelijks opzegbaar. Voor opzegging moet je wel zelf actie ondernemen.

Ik heb een 1-jarig contract, kan ik deze eerder beëindigen?

Dit kan onder speciale omstandigheden. Dit is bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een andere gemeente. Wanneer er een medische situatie is of een tijdelijk vertrek naar een andere stad/land gaat je abonnement wel door en kan je de niet gebruikte periode na afloop van de termijn gratis inhalen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur je vraag dan naar info@perfectbodyfitness.nl en dan krijg je zo snel mogelijk een antwoord.

Call Now Button