Faciliteiten

WAT BIEDEN WIJ

Bij binnenkomst bevindt u zich in de ONTVANGSTRUIMTE.

Voor de balie treft u de praktijk voor fysiotherapie en gewichtsconsulente. Hierna is het informatiepunt, een bar voor diverse koude en warme dranken en een gezellige zitruimte.

 

 

In de FITNESSZAAL vindt u een divers aanbod aan cardio en kracht toestellen. We zijn van mening dat niet één speciaal merk de beste is, maar hebben met de samenstelling van de inrichting gekeken naar de toestellen met de beste bewegingscurve voor een minimale schokbelasting op de gewrichten en maximale prikkel voor de spieren. Dit geeft als resultaat dat u meerdere soorten roeiapparaten, crosstrainers en loopbanden aantreft. Wij bieden u makkelijk instelbare fitnesstoestellen met steekgewichten en één vaste bewegingsbaan voor veilig trainen. Voor de gevorderde trainer zijn er kabelmachines, halters en dumbells.

 

 

In de TESTRUIMTE bieden wij een meting aan die u een beeld geeft over u gewicht en de samenstelling van u lichaam. De hoeveelheden vocht, vet, spieren en botten zorgen voor een totaalbeeld. Deze meting heet een Salus Meting.

 

 

In de KLEEDKAMER bieden wij u een ultramoderne infrarood sauna met aroma therapieën. Deze droge vorm van sauna heeft als voordeel dat de warmtestralen in uw huid doordringen zonder dat u het als erg warm ervaart. Het zorgt voor het ontgiften van  het lichaam en een beter herstel na de training.

 

 

Op de bovenste etage van het centrum bieden wij u drie trainingsruimten aan. Één zaal voorzien van airconditioning voor de Cycling lessen op Schwinn fietsen, één zaal voor diverse groepslessen en één grote open ruimte met een circuit van Life Fitness kracht- en cardio toestellen. Op deze etage vindt u nog twee ruimtes waar u tegen een vergoeding gebruik kunt maken van een staande zonnebank.

 

Call Now Button